Petsafe Bark Control Ultrasonic Voor In Huis

Petsafe Bark Control Ultrasonic Voor In Huis

Winkel Artikel Naam Prijs  
Discount4pets Petsafe Bark Control Ultrasonic Voor In Huis 56.35

339058

De Petsafe Bark Control Ultrasonic voor in huis is een ideaal apparaat om het blafgedrag van je hond te verminderen.

Wanneer je hond in de buurt van een van de kastjes blaft zal het kastje het geluid via een interne microfoon registreren en een ultrasoon geluid produceren.

Het ultrasone geluid wordt door honden als vervelend ervaren, je hond zal ophouden met blaffen.

Op den duur zal je hond het geluid associëren met het blaffen en dit niet meer doen. Wanneer je hond stopt met blaffen zal het ultrasone geluid ook stoppen.

Voor mensen is het ultrasone geluid niet waarneembaar. Het bereik van de kastjes is 8 meter en met 2 kastjes kun je dus een groot gedeelte van het huis bereiken

1 Comment
  1. Reply
    Bert 22 augustus 2017 at 9:56 pm

    Onze hond blafte de laatste tijd veel, als hij alleen thuis was. Dit deed hij nooit en de buren hadden er veel last van. Wij wilden geen halsband met schokjes o.i.d. doen, want dat vonden niet de oplossing. Vervolgens de Bark control besteld en vanaf moment 1 was het probleem opgelost. Hij probeert af en toe te blaffen maar binnen een paar tellen stokt het en is het blaffen voorbij. Onze hond is ondanks dit apparaatje altijd vrolijk als wij binnenkomen, dus wij denken niet dat hij hier ook maar enig nadeel van ondervind. Wij en de buren zijn i.i.g. heel gelukkig met dit apparaatje!

Leave a reply