Petsafe anti blafband voor grote honden

Petsafe anti blafband voor grote honden

Deze anti blafband is voor grotere honden die blaffen en of janken vanaf 18 kg. De band is uit de nieuwere serie en presteert nog beter dan ooit! Deze antiblafband heeft 10 correctie niveaus met daarbij een temperament leersysteem met automatische aanpassing van het Petsafe anti blafband voor grote hondencorrectieniveau. Er zit een slim systeem in: “het temperament leersysteem” dat software bevat die het aantal correcties door de band aan uw hond bijhoudt om het aantal vervelende blaffen te verminderen.

De “Perfect Bark™” technologie zorgt ervoor dat alleen de combinatie van trillingen en geluid de band kan activeren. Lees wel eerst  de handleiding.

TIP! Laat uw hond niet alleen als hij nog niet gewend is aan een statische correctie van de antiblafband. Binnen enkele dagen nadat uw hond de band is gaan dragen zult u al merken dat hij minder blaft. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat het leerproces dan nog niet voltooid is. Honden testen deze nieuwe leerervaring uit en zullen vaker proberen te blaffen. Dit gebeurt meestal in de tweede week dat uw hond de antiblafband draagt. Als dit gebeurt is het belangrijk dat u consequent blijft en de antiblafband niet anders gaat gebruiken. .PBC19-13058_grote hond Gebruik de antiblafband voor elke situatie waarin u wilt dat uw hond niet meer blaft. Als de hond de antiblafband niet draag kan hij weer gaan blaffen en wordt het leerproces verstoord. Kenmerken van deze anti blafband

  •  Voor grotere honden van alle rassen vanaf 18 kg
  • De PerfectBark™technologie zorgt ervoor dat de correctie alleen wordt gegeven als uw eigen hond blaft.
  • Temperament Leersysteem met automatische aanpassing van het correctieniveau.
  • Ingebouwde beveiliging.
  • Comfort-Fit halsband met snel sluiting.
  • (spat) Waterdicht
  • Aan/uit-schakelaar.
  • LED Indicator of de batterij vol of leeg is

Fabrikant code: PBC19-13058 Petsafe anti blafband voor grote honden.

[wppc id=”17″]

Wij horen ook graag uw ervaringen

Leave a reply