Anti blafband met spray

Anti blafband met spray

Anti blafband met sprayAnti blafband met spray

( reukloos of met Citronella) is een goede manier om het blaffen van uw hond af te leren, op het moment dat uw hond blaft word de antiblafband met spray geactiveerd en komt er een beetje citronella of geurloze spray  uit het kastje aan de band, de hond vind dit niet lekker en is afgeleid of ziet het als iets negatiefs als hij blaft

     De eerste keer dat dit gebeurt zal uw hond nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurd, maar al snel merkt uw hond dat de spray vrijkomt zodra hij blaft. Om de spray te vermijden zal uw hond stoppen met het ongewenste geblaf .

Anti blafband met spray Bekijk ze allemaal hieronder

 Petsafe blaffende hond5     Petsafe large                Innotek

Navullingen  petsafe navulling

Het principe van de anti blafband met spray is eigenlijk gebaseerd op verrassingen. Op het moment dat de hond gaat blaffen, reageert de band met een kleine spraystoot onder de bek van de hond. Deze actie prikkeld  een aantal zintuigen van de hond n.m.l. het gehoor (hij hoort ineens een sissend geluid), het gevoel (een natte en koude spray) maar ook de reukzin. U kunt overigens kiezen tussen verschillende soorten sprays voor de anti blafband met spray  Zo zijn er een citronella blafband of  geurloos.